BBQ, Camera Netwerk, bestuursleden

Bericht van het bestuur

DistriPark Botlek, juli 2017.
Beste belanghebbenden van het ”Distri Park Botlek”,

Helaas is er onvoldoende animo / beschikbaarheid voor de voorgestelde BBQ van 6 juli, we zullen deze derhalve over de zomervakantie heen tillen en er gelijk een ALV van maken.

Het bestuur is in de afgelopen maanden volop bezig geweest om het Havenbedrijf er toch toe te bewegen om het Camera Netwerk los te weken van het programma “Seaport” omdat daar vertragingen optreden vanwege financiering binnen de groep met partners. Ook moeten wij voor de BIZ onze bestedingen doen en kunnen we ze niet verder uitstellen.

Verdeling van de kosten met het HBR is rond, keuze van de camera’s etc... is in de laatste fase, vanwege nieuwe normen, technologie en aanpassingen van de Autoriteit Persoonsgegevens.

De zomer staat voor de deur, (als hij net zo mooi is als delen van het voorjaar zit het wel goed), dus wensen we jullie allen een goede zomervakantie en zullen we de uitnodiging voor de BBQ aanpassen naar een latere datum in September.

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden. Om niet in de problemen te komen zou het goed zijn dit jaar een aantal nieuwe leden te mogen verwelkomen aangezien er volgend jaar plekken vrijkomen en zonder opvolging zou de vereniging mogelijk ophouden te bestaan.

De plannen van de gebiedsmanager met betrekking tot LED-verlichting, bereikbaarheid, waaronder mogelijk “havenfietsen” vanaf openbaar vervoer haltes, zodat we ook buiten de vroege ochtend en late middag uren bereikbaar zijn voor mensen die van het openbaar vervoer afhankelijk zijn, zijn nog in ontwikkeling en voorlichting hierover volgt t.z.t.

Hou de website in de gaten voor verdere berichtgeving.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt U op de website de gegevens vinden van het secretariaat of spreek één van de bestuursleden direct aan.

Het Bestuur van de Belangenvereniging, Peter Hoozemans en Chris Gerhardt

 

2017-07-11 :: Nieuws

<- terug
AGENDA
1 items

16-08-2016   

Verslag en de uitleg voor degenen die niet bij de jaarlijkse bijeenkomst waren op 2 juni, 2016.>
NIEUWS
59 items

16-01-2019

Bouwbericht BAAK - voorbereiden verleggen Droespolderweg>

24-10-2018

Nieuwe inrichting rond de in-/uitritten van de bedrijven>

28-09-2018

NIEUWS van BAAK BBV Omgeving>

27-11-2017

Parkeerverbod zone distripark>

11-07-2017

Bericht van het bestuur>
WEER ROTTERDAM
VERKEER ROTTERDAM

VERVOER