ALV Distripark Botlek 2 juni 2016 (verslag)

Verslag en de uitleg voor degenen die niet bij de jaarlijkse bijeenkomst waren op 2 juni, 2016.

Beste belanghebbenden van het ”Distri Park Botlek”,       (Augustus 2016)

 

Excuses voor de vertraging van het verslag en de uitleg voor degenen die niet bij de jaarlijkse bijeenkomst waren op 2 juni, 2016.

De verwachte versnelling van de realisatie van het Camera Netwerk pakt helaas anders uit, aangezien er Europees aanbesteed dient te worden en er wijzigingen gemaakt moeten worden in de juridische opzet in verband met de bescherming persoonsgegevens.

Het regionaal platform van Gemeente, Douane, Politie, Deltalinqs en HBR zijn druk bezig om één en ander op te zetten en uit te werken en heeft nu het 2e kwartaal 2017 op het netvlies (hopen dat er geen verdere vertraging optreedt).

Ook al was de bijeenkomst niet heel erg druk bezocht, was het toch goed elkaar weer even te zien en te spreken, de onderlinge contacten kunnen altijd leiden tot nieuw inzichten, mogelijkheden tot samenwerken etc..

De zomer (voor zover we het een zomer kunnen noemen) is nog niet voorbij, maar we willen toch alvast inventariseren hoe het zit met de zoutvoorraad bij de diverse leden, we kunnen het nu waarschijnlijk voor een betere prijs krijgen dan wanneer er sneeuw op de grond ligt, horen graag.

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden, mochten er nog mensen zijn die wat meer betrokken willen worden, meld je aan voor een commissie of bestuursfunctie, als we niet verversen, kunnen we in de problemen komen met bestuurstermijnen en mogelijk voortbestaan van de vereniging.

 

Ondertussen zijn we in contact gekomen met de gebiedsmanager van het havenbedrijf, die laat wat zaken onderzoeken met betrekking tot bereikbaarheid, waaronder mogelijk “havenfietsen” vanaf openbaar vervoer haltes, zodat we ook buiten de vroege ochtend en late middag uren bereikbaar zijn voor mensen die van het openbaar vervoer afhankelijk zijn. 

Hou de website in de gaten voor verdere berichtgeving.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt U op de website de gegevens vinden van het secretariaat of spreek één van de bestuursleden direct aan.

 

Het Bestuur van de Belangenvereniging,

Peter Hoozemans / Chris Gerhardt en Daniël den Outer

2016-08-16 :: Agenda

<- terug
AGENDA
1 items

16-08-2016   

Verslag en de uitleg voor degenen die niet bij de jaarlijkse bijeenkomst waren op 2 juni, 2016.>
NIEUWS
59 items

16-01-2019

Bouwbericht BAAK - voorbereiden verleggen Droespolderweg>

24-10-2018

Nieuwe inrichting rond de in-/uitritten van de bedrijven>

28-09-2018

NIEUWS van BAAK BBV Omgeving>

27-11-2017

Parkeerverbod zone distripark>

11-07-2017

Bericht van het bestuur>
WEER ROTTERDAM
VERKEER ROTTERDAM

VERVOER